Специално предложение на книжарница ВЕРЕН за месец ноември 2019!


          10 книги за 25.00 лв!

От 5 до 30 Ноември 2019 година в книжарница ВЕРЕН при поръчка на 5 броя от новото осъвременено издание на книгата "Не просто дърводелец" от Джош Макдауел на цена с отстъпка от 5.00 лв за брой получавате още 5 екземпляра от първото издание на същото заглавие.


Специално предложение на книжарница ВЕРЕН за месец октомври 2019!

При покупка на три екземпляра от книгата "Веднъж се живее", автор У.Макдоналд получавате подарък друго заглавие на същия автор - книгата "Истинско следване на Христос". Предложението е валидно както за покупка в книжарницата, така и за поръчки направени през сайта veren.bg.

Продължитетелността на предложението е за целия месец октомври 2019 година!


 


 КОМПЛЕКТ благовестителски брошури за 5.50 лв вместо за 7.30 лв.

Включени са популярни и многократно преиздавани благовестителски брошури на издателство ВЕРЕН. В електронен формат могат да бъдат изтеглени и разгледани от сайта на ВЕРЕН, рубрика "е-книги и брошури". Комплекът включва по един екземпляр от следните заглавия:
  Това е въпросът, автор У. Макдоналд;  Държавност и вяра, автор  д-р Джон Ленокс; Какво е Библията; Библията - мит или истина, автор д-р Д.Гудинг;
Не водят ли всички пътища към Бога, автор д-р Д.Гудинг; Модерните митове, автор д-р Д.Гудинг; Отговорът на възкресението, автор З.Ненов;
Интервю с апостол Павел, автор А. Владимиров

КОМПЛЕКТ осем благовестителски брошури

 

КОМПЛЕКТ романи 5 тома "ОСТАВЕНИТЕ", автори Тим Лахей за 15.00 лв вместо за 25.00 лв (по корични цени)

Поредицата"Оставените", с подзаглавие "Роман за последните дни на земята". Фентъзи, но не съвсем. "Оставените" е първата книга от серията апокалиптични трилъри "LEFT BEHIND - ОСТАВЕНИТЕ" на писателя Джери Дженкинс и богослова д-р Тим Лахей.ПОРЕДИЦА "Оставените" - пет тома от поредицата "Оставените", автори Тим Лахей,
 

Комплект коментари върху Стария Завет от поредицата БИБЛИЯТА ГОВОРИ И ДНЕС за 65.00 лв вместо за 81,40 лв (по корични цени).

Комплектът включва издадените до момента коментари върху книги на Стария Завет от поредицата БИБЛИЯТА ГОВОРИ И ДНЕС. Включени са коментари върху книгите Царе; Съдии; Исус Навин.

КОМПЛЕКТ коментари на Стария Завет от  поредицата БИБЛИЯТА ГОВОРИ И ДНЕС.Комплект книжки от поредицата "Запознанство с Библията" с отстъпка! Цена на комплекта 20,00 лв.

Запознанство с Библията - Поредица от 9 книжки

Поредицата включва отделни книги на Библията оформени като подаръчни издания с кратки обяснения на места в текста. Eдна от книжките, "Евангелието от Марк" включва 150 тестови въпроса за самопроверка.Комплект коментари на Стария Завет "Тиндейл" с отстъпка от 25 %! Цена на комплекта 275,10 лв.

Комплектът коментари на Стария Завет "Тиндейл" съдържа 30 библейски коментара върху всички книги на Стария Завет от утвърдени автори като: Дерек Киндер, Джойс Балдуин, Доналд Уайзман и др. Издател на български език: БХСС.
Цената от 275,10 лв включва всичките 30 коментара от серията. Повече за всеки от коментарите можете да научите тук:

Комплект коментари на Стария Завет "Тиндейл"

 

Комплект коментари на Новия Завет "Библията говори и днес" с отстъпка от 20 %! Цена на комплекта с отстъпка 142,30 лв.

Поредицата "Библията говори и днес" включва 21 коментара върху всички книги на  Новия Завет написани от утвърдени автори като д-р Дейвид Гудинг, Джон Стот, Брус Милн и др. Издател на поредицата на български език ИК Нов Човек. Цената на комплекта включва всички 21 коментара. Повече за всеки коментар от комплекта можете да намерите тук
Комплект коментари на Новия Завет "Библията говори и днес"

 


Комплект  на Стария и Новия Завет от Уилям Макдоналд.

Комплектът от шест тома включва коментар на цялата

Библия. Коментарът е стих по стих, като не са подминати
трудните пасажи.


   Цена за комплект от шест тома - 52,00 лв.

   Повече за всеки том можете да намерите тук:
   
   Комплект коментари върху Библията, У.Макдоналд 
 

 

Новини
Препоръчваме да прочетете
статии по актуални теми и събития
Библейски тестове
реши тестове, събери точки, спечели книги