Вашата оценка
Иисус наша съдба - АУДИОКНИГА - откъс
Откъсът е от първата глава на АУДИОКНИГАТА "Иисус наша съдба" от Вилхелм Буш. Чете актьорът Димитър Кръстев. Можете да я поръчате в сайта veren.bg рубрика "АУДИОКНИГИ", както и при партньорите на издателството в страната. Електронното издание на "Иисус наша съдба" може да изтеглите безплатно от този сайт, както и от biblio.bg
Покажи
Исус нашия шанс - мостра
Файлът съдържа част от първата глава на АУДИОКНИГАТА "Иисус нашият шанс" от Вилхелм Буш. Дава Ви възможност да се запознаете с изпълнението на актьора Димитър Кръстев. АУДИОКНИГАТА може да поръчате от veren.bg рубрика "АУДИОКНИГИ"
Покажи
Непознатият Бог - аудиокнига, откъс
Непознатият Бог, автор Здравко Ненов аудиокнига, издателство ВЕРЕН, 2020 чете: Здравко Димитров За Библията и християнството са написани много книги. Но са малко тези, които обясняват същността на християнската вяра и живот достъпно и адекватно на времето, в което живеем. В тази малка книжка авторът успява да направи точно това – да ни запознае с “Непознатият Бог”, който продължава търпеливо да очаква познанството си с нас. Откъсът за слушане дава общо впечатление за аудиокнигата. Може да се поръча в сайта на книжарница ВЕРЕН и при партньорите на издателството в страната. Книгата е налична в книжарниците, а електронното издание може да изтеглите безплатно от този сайт.
Покажи
В търсене на посоката - аудиокнига, откъс
В търсене на посоката" е една малка, но много ценна книга разказваща за посланието и смисъла на християнството. Аудиовариантът е за всички, които обичат да слушат книги докато тичат, пътуват или просто почиват. Текстът чете актьора Здравко Димитров. Книгата има и видеовариант, който можете да намерите и поръчате в сайта на книжарница ВЕРЕН. Заглавието на видеовариантът е "Вертикален старт.Курс към Бога".
Покажи
Новини
Препоръчваме да прочетете
статии по актуални теми и събития
Библейски тестове
реши тестове, събери точки, спечели книги