КУРИЕР ЗА СТРАНАТА С НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

Книжарница ВЕРЕН работи с куриерска фирма РАПИДО КУРИЕРИ. Всички разходи по доставката са включени в стойността на поръчката.  Доставката е до адрес на клиента. Срокът за изпълнение на поръчката е от 1 до 3 работни дни след потвърждаването й от страна на книжарница ВЕРЕН. При генериране на Вашата поръчката стойността на доставката се вижда в полето "ТРАНСПОРТНИ РАЗХОДИ".

По желание на клиента поръчката може да бъде изпратена с друга, посочена от него куриерска фирма. В този случай, моля уведомете ни при телефонното запитване за потвърждение на поръчката от наша страна.

Новини
29 Юни 2017 г.
Представяне на поетичния сборник "ДАВИДОВА АРФА", автор Вениамин Пеев
Издателство ВЕРЕН ви кани на 29 Юни 2017 година (четвъртък) от 18.30 часа на представянето на сборника християнска лирика "Давидова арфа" на Вениамин Пеев. Това е третата стихосбирка на автора сле...
14 Юни 2017 г.
НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ЕСЕ, ПОСВЕТЕН НА БИБЛИЯТА, „ВЕЧНАТА КНИГА И НИЕ“
„…словото Божие е живо и действено и е по-остро от всеки двуостър меч: то прониква до раздяла на душа и дух, на стави и мозък, и преценява помисли и намерения сърдечни.” (Евреи 4:12)

Тези...
31 Май 2017 г.
За 1 Юни - детски книги с намаление във ВЕРЕН
Днес, 31 Май 2017 и утре 1 Юни 2017 година по случай Деня на детето в книжарница ВЕРЕН всички детски книги на ИК ВЕРЕН са с 30 % отстъпка от коричните цени. На тези специални цени днес и утре могат да...
Препоръчваме да прочетете
статии по актуални теми и събития
Библейски тестове
реши тестове, събери точки, спечели книги