Съгласно Закона  за защита на потребителите, ако след доставката на книга при първоначален преглед, съхранение или използване, клиентът установи, че тя е с дефекти - лош търговски вид, липсващи или повредени страници, разместени коли и/или не притежава описаните в сайта характеристики, клиентът има право да предяви рекламация.

Рекламацията се предявява устно или писмено на представител на книжарница ВЕРЕН. Клиентът трябва да посочи обекта на рекламация (една или повече книги), както и тяхната цена, причината за рекламация и адрес и телефон за контакт. Рекламацията се извършва на посочените координати в рубрика КОНТАКТИ. Следва клиентът да представи касовата бележка или фактурата, с която са закупени рекламираните стоки.

При приемане на рекламация, стоката ще бъде заменена с нова в срок от десет дни, считано от датата след предявяване на рекламацията. Разходите по доставката в този случай се поемат от книжарница ВЕРЕН. Ако замяната е невъзможна, клиентът има право да върне книгата, при което заплатената от него сума се възстановява от книжарница ВЕРЕН. 

 

При удовлетворена рекламация книжарница ВЕРЕН издава документ, съставен в два екземпляра и се предоставя задължително екземпляр на клиента. 

 

Новини
29 Юни 2017 г.
Представяне на поетичния сборник "ДАВИДОВА АРФА", автор Вениамин Пеев
Издателство ВЕРЕН ви кани на 29 Юни 2017 година (четвъртък) от 18.30 часа на представянето на сборника християнска лирика "Давидова арфа" на Вениамин Пеев. Това е третата стихосбирка на автора сле...
14 Юни 2017 г.
НАЦИОНАЛЕН КОНКУРС ЗА ЕСЕ, ПОСВЕТЕН НА БИБЛИЯТА, „ВЕЧНАТА КНИГА И НИЕ“
„…словото Божие е живо и действено и е по-остро от всеки двуостър меч: то прониква до раздяла на душа и дух, на стави и мозък, и преценява помисли и намерения сърдечни.” (Евреи 4:12)

Тези...
31 Май 2017 г.
За 1 Юни - детски книги с намаление във ВЕРЕН
Днес, 31 Май 2017 и утре 1 Юни 2017 година по случай Деня на детето в книжарница ВЕРЕН всички детски книги на ИК ВЕРЕН са с 30 % отстъпка от коричните цени. На тези специални цени днес и утре могат да...
Препоръчваме да прочетете
статии по актуални теми и събития
Библейски тестове
реши тестове, събери точки, спечели книги